<strong> Foto:</strong> Neowin.net
Foto: Neowin.net Vis mer

Nye Windows 7-lekkasjer

Piratnettverkene boltrer seg i stadig nye "builds".

Publisert
Sist oppdatert

Det begynner å nærme seg én måned siden Windows 7 RC (release candidate) ble lagt ut til fri nedlasting fra Microsoft. Siden har utviklingen av operativsystemet fortsatt, og stadig dukker det opp meldinger om at nye utgaver (builds) av operativsystemet finner veien til nettet.

Denne gangen dreier det seg om build 7137, som ble kompilert 21. mai, altså for én uke siden, og 37 dager etter build 7100 - bedre kjent som Windows 7 RC.

Det er foreløpig ikke kommet noen rapporter om hva som eventuelt er forbedret siden RC-versjonen, annet enn at operativsystemet nå nærmer seg ferdigstillelse med stormskritt.

Kan være infisert

Build 7137 florerer nå på kjente bittorrent-nettsteder, men det kan være flere grunner til å tenke seg om før du eventuelt faller for fristelsen, laster ned og installerer operativsystemet. Så sent som i slutten av april dukket det nemlig opp en versjon av RC-utgaven som var infisert av en dataorm, og du har ingen garanti mot denslags denne gangen heller.

Microsofts norske Windows-direktør John Henrik Andersen sa følgende tidligere i år, da vi spurte ham om hva han syntes om alle Windows 7-lekkasjene:

- Det er selvsagt hyggelig at det bidrar til interesse og positiv omtale, men det er som sagt ikke dette som er vårt mål med å distribuere til EAP-kunder.

Les også:

Windows 7 på norsk
Les dette før du installerer Windows 7

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer