Nye PCer fra Compaq

Nye PCer fra Compaq

Compaq lanserer nå en splitter ny serie PCer, som blant annet kjennetegnes ved nesten lydløse harddisker. Det kan kanskje være en fordel på kontoret?

Publisert

Skreddersydde løsninger med et utvalg av både prosessorer, kabinetter og nesten lydløse harddisker skal styrke Compaqs posisjon i markedet. Den nye Compaq Deskpro EN-serien leveres med Intels 815E-brikkesett med 133 MHz og kommer med Pentium III-prosessorer i hastighetene 733 MHz til 866MHz. Ingen av modellene blir levert med ISA-støtte, så nå ser det ut til at denne virkelig er på vei ut.

Som tilleggsutstyr til Deskpro EN-serien kan du få både en Smart Card leser og fingeravtrykksleser for ekstra sikkerhet. Alle maskinene leveres med Easy Access Keyboard som har 8 ekstra knapper som skal fungere som hurtigtaster til forskjellige internettsider. De er definert på forhånd, men kan settes opp individuelt etter brukernes ønsker.

To kabinettyper

Compaq har som kjent en vane for å lage sine egne kabinetter, og det har de også gjort her. Deskpro EN-serien kan fås i to ulike kabinettyper, alt etter hva slags bruk maskinen er tiltenkt.

Ønsker du mulighet for utbygging og oppgradering, kan du velge et Slim Desktop-kabinett. Her er det plass til ekstra utstyr, selv om kabinettet skal være mindre enn et standard kabinett. Small Form Factor-kabinettet er derimot 40% mindre enn et vanlig kabinett, og gir ikke særlig rom for egne oppgraderinger.

Alle PCene har en tre års På-Stedet-Garanti som inkluderer deler, arbeid og reise for tekniker, og Compaq forteller at responstiden skal være neste arbeidsdag.

Prisen for Deskpro EN-serien vil variere fra ca 10 000 kroner (ca 12 000 kroner inkl. mva.) til ca 17 000 kroner (ca 21 000 kroner inkl. mva.), og er allerede leveringsklar.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer