Nye MP3-spillere fra Samsung

Samsung tenker nytt og lanserer en MP3-spiller med blåtann. Ingen dum idé, spør du oss.

Det er Apple som dominerer MP3-markedet, både når det gjelder salget av MP3-spillere og salget av musikk i digitalt format, der de står for over 80% av det totale verdenssalget. Samsung har imidlertid ikke tenkt til å gi seg med det første og lanserer i dag to nye modeller.

Modellen T9B er kanskje den mest spennende, og den leveres med både 1, 2 og 4 GB minne, som med andre ord kan holde cirka 200, 400 og 800 sanger. Men, som seg hør og bør, spiller ikke T9B bare musikk. På fargeskjermen kan du også se bilder og video.

Nye MP3-spillere fra Samsung


Batterilevetiden er ganske imponerende: 7 timers filmvisning eller 30 timer med kontinuerlig lytting på musikk er bedre enn de fleste av konkurrentene. Skjermen er for øvrig 1,8" stor og har en oppløsning på 176x220 punkter. Selve enheten veier 49 gram.

Det mest oppsiktsvekkende er imidlertid at enheten har innebygget Bluetooth-støtte. Det gjør blant annet at den kan bruke trådløse hodetelefoner (for eksempel dersom du allerede har et Bluetooth-headsett til mobiltelefonen), og da kan du også la mobiltelefonen avbryte musikklyttingen dersom du får en innkommende samtale. Du kan selvsagt også sende og motta filer via Bluetooth.

T9B (B for Bluetooth) er allerede på plass i butikkhyllene og koster 1199,- med 1GB minne.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nye MP3-spillere fra Samsung


Slank modell

Nytt i dag er også at Samsung lanserer en slankere modell - K3 (bildet over), som kommer i både limegrønt, sort og rødt, i 1, 2, 4 og 8GB-varianter. Den kan også brukes som bildefremviser og har dessuten innebygget FM-radio. Batterilevetiden er oppgitt til 25 timer og skjermen er en 1,8" OLED med 160x128 punkter.