iTouch-tastaturet
iTouch-tastaturetVis mer

Nye Internett-tastaturer fra Logitech

Tre nye tastatur-modeller er blant høstnyhetene fra Logitech. Tastaturene har blant annet ny Internett-funksjonalitet.

De tre nye produktene heter Cordless Desktop, Deluxe Access og iTouch. Logitech har ikke tatt med noen revolusjonerende nye teknologier i denne omgang, men heller konsentrert seg om å perfeksjonere designet og funksjonaliteten.

Cordless Desktop er, som navnet tilsier, det trådløse alternativet. Med tastaturet følger det også en trådløs mus, og selve enheten har tre nye Internett-knapper som starter nettleseren, e-postprogrammet og en søkemotor. Dette tastaturet vil koste 1199 kroner inkl. mva.

Deluxe Access-tastaturet er egentlig basert på det samme designet som Cordless-varianten, men har vanlig kabeltilkobling og blir av den grunn rimeligere (294 kroner inkl. mva).

Cordless Desktop iTouch er kanskje det mest spennende produktet. Tastaturet har flere ekstra internettknapper, og også knapper for funksjoner som styring av CD-spilleren og andre multimediaoppgaver.

I tillegg inkluderer iTouch-tastaturet to USB-porter for tilkobling av annet eksternt utstyr. Prisen for dette tastaturet blir 1099 kroner inkl. mva.

De tre tastaturene vil være tilgjenglig i butikkene i løpet av september, og distribueres av Next Interactive..