Nye funksjoner i ZipMagic 2000

Hvis du er vant til å bruke ZipMagic 98, vil du sikkert vurdere om det er verdt å oppgradere til 2000-versjonen. Oppgraderingen koster 20 dollar, og her er en oversikt over det du får.

Eminent pakkeprogram

  1. Nye funksjoner i ZipMagic 2000

For kraftbrukere: Programmet har nå fått muligheter for å styre programmet med kommandolinjer slik at du kan lage bat-filer o.l.

Ny støtte for anti-virus: Programmet støtter nå flere nivåer for antivirus-beskyttlese (skanne zip-filer som er pakket i en anne zip-fil), og lar deg fritt definere hvilket antivirusprogram du vil bruke.

DownloadMagic lar deg administere nedlasting via nettet. Du kan legge filer i kø, gjenoppta nedlastinger som er stoppet osv.

Ny backup-funksjon gjør det enklere ta sikkerhetskopier med utganspunkt i zip-formatet. Du kan definere "sett" med filer og mapper for sikkerhetskopiering. Disse settene kan ha fast plassering på f.eks. nettverk eller zip-disk.

Bedre selvutpakkende filer lar deg f.eks. bryte ned en stor fil til flere mindre. Praktisk hvis du f.eks. vil sende en zip-fil på 5 MB på disketter.