Nye avanserte høyttalere

Altec Lansing har nylig annonsert fire nye høyttalerprodukter med fokus på DVD- og spillyd. Høyttalerne skal være meget avanserte, med bl.a. Dolby Digital-støtte.

De fire nye modellene heter ACS54, ADA880, ACS33 og ACS22. Det første produktet, ACS54 består av fem komponenter inkludert et 20 watt basselement. Denne modellen er beregnet for spillentusiaster som er ute etter så realistisk lyd som mulig.

ADA880 er den mest avanserte modellen og kan brukes både som 3- og 5-kanalers løsning. De to sidehøyttalerne kan kobles fra hverandre og settes opp som et fullstendig surroundoppsett.

Sammen med subwooferen får du en meget kraftig lydopplevelse, som passer både for spillere og filmentusiaster som vil bruke sin PC til DVD-avspilling. En fjernkontroll er også inkludert for enklere tilgang til kontroller. Dette settet har DinSide inne til test for øyeblikket og vi kommer snart med en omtale.

ACS33 er et 3-kanalers høyttalersett med to sidehøyttalere og en subwoofer. Altec lover at settet er lite, men kraftig, og tilgjengelig til en rimelig pris. ACS33 skal være den perfekte oppgraderingen for brukere som vil ha noe bedre enn de enkle høyttalerne som fulgte med deres datamaskin.

ACS22 er det enkleste settet, med to stereohøyttalere, hodetelefon-utgang, og bass/diskant-kontroller. Det er rettet mot brukere uten altfor store krav til lydsiden på PCen, og passer bra til spill eller CD-lytting uten basselement. Det er også det rimeligste settet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De fire nye modellene vil snart være tilgjengelige i butikkene, og DinSide kommer med tester av dem så snart som mulig.