Ny versjon av Vista til gratis nedlasting

NYHET: Er du rask kan du laste ned og prøve en nesten ferdig versjon av Windows Vista.

Microsoft la tirsdag i det stille ut en ny versjon nedlastbar versjon av Windows Vista, denne gangen er den kommet i versjon Pre-RC1, og build-nummeret er 5536. Det skal være snakk om en versjon som er temmelig nær det endelige produktet, som ventes å gå i produksjon i oktober/november.

Raskere

I forhold til Beta 2-utgaven skal den nye versjonen være fintunet, blant annet skal installasjonen gå langt raskere. Pre-RC1-versjonen fungerer fram til juni 2007, og kan installeres fra bunnen av eller som en oppgradering til Windows XP. Microsoft understreker at selv om operativsystemet nærmer seg fullførelse, er det fortsatt snakk om et uferdig produkt.

Men skal du sikre deg et eksemplar, gjelder det å være raskt ute. Når produktet er blitt lastet ned 100.000 ganger, sier nemlig Microsoft stopp for denne gang. Om 14 dager skal imidlertid RC1-versjonen være klar.

Her kan du finne ut om du har vært rask nok (virket tidlig onsdag). I tillegg trenger du en produktnøkkel for å installere Vista. Lastet du ned Beta 2 tidligere i vår, kan du bruke samme nøkkel som den gang.

Og synes du 2,6 GB er for mye å laste ned, kan du jo uansett kose deg med vår gjennomgang av Windows Vista Beta 2.

Artikkelen fortsetter under annonsen

[Ugjyldig objekt (debatt)]