Ny Skype på trappene

Helt ny design.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På en pressekonferanse mandag ettermiddag vil DinSide få demonstrert Skype 4.0, som nå er tilgjengelig i beta2-versjon. Den nye versjonen skal inneholde en rekke forbedringer, først og fremst i brukergrensesnittet, i forhold til tidligere versjoner.

For uinnvidde kan vi røpe at Skype er en internettbasert kommunikasjonsløsning for samtale (telefoni), videosamtaler, konferanser, SMS og tekstbaserte lynmeldinger.

Utviklerne legger vekt på at Skype 4.0 har blitt fullstendig redesignet, med formål å gjøre alle aktivitetene i programmet enklere, mer intuitivt og fristende å bruke.

Den nye konversasjons-listen viser all kommunikasjon, inkludert samtaler, videosamtaler og lynmeldinger - på ett sted. Tidligere lå disse i hvert sitt vindu, noe som ikke var like oversiktlig.

Skype 4 beta
Skype 4 beta Vis mer


Det skal nå også være enklere å starte ansikt-til-ansikt videokonferanse. Ett klikk er alt som skal til.

Skype er fortsatt gratis å bruke, så lenge den du kommuniserer med også bruker Skype.

DinSide kommer med mer informasjon når vi får testet den ferdige versjonen av Skype 4.0. For deg som er interessert i å prøve beta-versjonen, finner du den her, men husk at beta er beta, og det kan være at du støter på en del bugs.

Betaversjonen virker i Windows, mens siste offisielle versjon (3.8) finnes i versjoner for Mac, Linux og flere håndholdte plattformer.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!