Ny skriverbordsbakgrunn hver time!

Lei skriverbordsbakgrunnen din? Her er programmet som laster ned en ny for deg - du kan til og med velge tema selv.

Noen skifter skrivebordsbakgrunn oftere enn andre skifter underbukser, mens andre aldri skifter ut den som følger med etter å ha installert Windows. Uansett hvilke vaner du har, kan det være at du vil like dette programmet.

Flickr Wallpaper Rotator er nemlig et kjekt lite program hvis du er glad i fine skrivebordsbakgrunner. Det sørger for å laste ned bilder fra nettjenesten Flickr, for deretter å legge dem som skrivebordsbakgrunn på PCen din. Faktisk er den ganske flink til å plukke ut fine bilder også!

Ny skriverbordsbakgrunn hver time!


Det hele fungerer på følgende måte: Du velger først hvor ofte du vil at bakgrunnen skal byttes ut (fra en gang hver X. måned til hvert minutt). Deretter definerer du etiketter for bildene som skal lastes ned. Velger du for eksempel beach, ocean og summer, vil programmet kun laste ned bilder som er tagget med en eller flere av disse ordene. I tillegg kan du fininstille - hvis du er glad i en spesiell fotograf på Flickr, kan du sette opp brukernavnet hennes slik at du kun får bilder fra henne.

Programmet tar også vare på alle bakgrunnene som har blitt lastet ned, slik at du kan bruke dem senere. Det husker også hvilke bakgrunner som har blitt lastet ned, slik at du aldri får opp samme bakgrunn to ganger. Her er et lite utvalg av bakgrunnene programmet har hentet for oss i løpet av de siste dagene:

Ny skriverbordsbakgrunn hver time!


Flickr Wallpaper Rotator kan du laste ned her: http://www.rushfrisby.com/apps/Flickr-Wallpaper-Rotator.aspx