Ny programvare for SoundBlaster Live!

Creative Labs har nå sluppet oppdateringen Liveware 2.0, med en rekke forbedringer og nye muligheter for alle brukere av SoundBlaster Live. Vi har lastet ned oppdateringen og kommer tilbake om noen dager med en grundigere rapport. Her kan du lese hva som er nytt.

Det er ikke småtterier, zip-filen som inneholder Liveware 2.0. Den er på over 27 MB, så det kan være lurt å ta natten til hjelp, hvis du ikke har en spesielt rask internettforbindelse.

De viktigste nye finessene:

Super-Environment Preset:
Dette lagrer innstillinger for effekter, plassering av forskjellige lydkilder mellom opptil 4 høyttalere og innstillingene på mikseren

PlayCenter:
Den nye versjonen støtter avspilling av MP3-filer, og laster også automatisk opp SoundFonts hvis filen ligger i samme mappe som MIDI-filen. Det betyr at når du velger MIDI-fil vil PlayCenter automatisk laste opp den SF2-filen som ligger i samme mappe.

Environment Presets:
Det er over 80 nye innstillinger for ”Legacy Games” som betyr eldre spill som ikke har støtte for Creatives Environmental Audio.

1024-stemmers synth:
Den programvarebaserte synthen kan nå ha opptil 1024 stemmers polyfoni (samtidige toner). Dette gir muligheter for arrangementer som er langt bortenfor alle rimelige krav, men det er et fint og høyt tall.

Nye effekt-algoritmer:
Occlusion og Obstruction er effekter som plasserer lydkilden enten i andre omgivelser bak en vegg (Occlusion), eller at lydkilden er bak en hindring i samme omgivelser (Obstruction).

Her kan du laste ned oppdateringen:
Laste ned fra Creative sitt nettsted
Alternativ 1
Alternativ 2
Alternativ 3