Ny Photoshop er klar

NYHET: Etter en del spekulasjoner har endelig Adobe løftet sløret fra den nyeste versjonen av Creative Suite, som inneholder oppgraderte versjoner av deres programmer. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Creative Suite er Adobes samlebetegnelse for programmer som Photoshop, Illustrator, InDesign, GoLive og Acrobat. I disse dager lanseres altså Creative Suite 2, noe som innebærer at alle programmene som er en del av pakken nå også kommer i oppgraderte versjoner.

Det er selvsagt mange nye funksjoner og muligheter med i programmene. Vi er spesielt spent på mulighetene i den nye versjonen av Photoshop, og det ser meget spennende ut.

Ny Photoshop er klar


Blant de nye funksjonene er noe som kalles Vanishing Point, som lar deg kopiere elementer av bildet, legge de et annet sted, og de blir automatisk tilpasset til bildets perspektiv. Smart Objects-funksjonen lar deg skalere og rotere vektorgrafikk uten å ødelegge kvaliteten. Med Image Warp vil du kunne plassere illustrasjoner på avrundede objekter, og bildet vil automatisk tilpasse seg objektet.

Healing Brush-verktøyet skal også bli mer nøyaktig, og det skal være enklere å retusjere mindre områder med ett klikk. Også fjerning av røde øyne skal være enda enklere, og kreve kun ett klikk.

Ny Photoshop er klar


Mange andre av verktøyene og funksjonene i programmet er også blitt forbedret og justert.

De andre programmene i pakken har også naturligvis gjennomgått forbedringer, og skal være bedre integrert med hverandre. Et nytt program, Adobe Bridge, skal også la deg søke gjennom bilder, grafikk, layouter og andre filer, på tvers av hele Creative Suite-pakken.

Creative Suite 2 skal lanseres i USA i slutten av mai, men det er foreløpig uvisst når programmet kommer til Norge. Adobe har en pressekonferanse på fredag der de kommer til å informere om detaljer rundt norsk lansering, og vi kommer med mer informasjon da!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer