Ny PC-serie fra HP

I Norge forbinder de fleste HP med kraftige PCer og arbeidsstasjoner, ikke blant de rimeligste på markedet. I oktober kommer HP med en helt ny serie - Brio - som vil bli svært så rimelig. Brio-serien henvender seg både til private brukere og til mindre bedrifter.

Brio vil leveres i to forskjellige formater. Som alternativ til det vanlige minitårn-kabinettet, kan du nå få en helt ny type kabinett - et mikrotårn. Dette er vesentlig mindre, høyden er omtrent som en vanlig A4 ringperm, og i tillegg skal det være svært støysvakt.

Alle modellene i Brio-serien vil være basert på prosessorer fra Intel. Blant annet vil den nye Celeron, med internt hurtigmine på full prosessorhastighet, være tilgjengelig i disse maskinene, til en vesentlig lavere pris enn modeller med Pentium II.

Harddisker og andre lagringsmedia vil være tilgjengelig i en rekke forskjellige størrelser, sammen med nettverkskort, lydkort og internt modem.

HP i Norge har lenge hatt en meget sterk posisjon i skrivermarkedet, både med lasere og blekkskrivere. De satser nå mye på å erobre større markedsandeler for PCer, både med lanseringen av den nye Brio-serien og med et nytt kvalifiseringsprogram for videreutvikling av kompetansen i forhandlernettet.

DinSide kommer tilbake til tester av de nye PCene så snart de er tilgjengelige.