Ny PartitionMagic snart tilgjengelig

Versjon 6.0 av det populære partisjonsprogrammet fra PowerQuest er snart tilgjengelig i butikkene, og inkluderer flere viktige nyheter.

PartitionMagic er uten tvil et av de beste alternativene for brukere som vil organisere harddiskene sine raskt og effektivt. Programmet gjør det svært enkelt å dele opp harddisken, og videre endre på og fjerne partisjonene. I tillegg får du utvidet oppstartorganisering, slik at du kan uproblematisk kjøre flere operativsystemer på samme datamaskin.

Vi har omtalt programmet tidligere, blant annet i denne artikkelen.
Nå har altså PowerQuest klar med versjon 6.0 av programmet. Her er oversikten over de viktigste nyhetene:

Full støtte for Windows-operativsystemene – du trenger ikke lenger forlate Windows for å organisere partisjoner. PartitionMagic 6.0 fungerer med Windows 95/98, ME, 2000 og NT 4.0. Grensesnittet har også mange brukervennlige funksjoner som drag and drop.
· Du kan nå dele FAT- og FAT32-partisjoner i to, og du har angremuligheter hvis du sletter en partisjon forutsatt at du ikke har overskrevet plassen.
· Kopiering av partisjoner er nå mye enklere takket være det nye grensesnittet. Du blir veiledet av programmet på en tigjengelig måte slik at du ikke risikerer å miste data.

Den profesjonelle utgaven av programmet, PartitionMagic 6.0 Pro, inkluderer også nettverksfunksjoner som lar deg flytte partisjoner til og fra andre maskiner via TCP/IP.

PartitionMagic 6.0 vil være tilgjengelig i butikkene i begynnelsen av november, og vil kunne bestilles gjennom blant annet Compo Data. Prisen forventes å ligge på rundt tusenlappen for standardversjonen. Oppgraderingsversjonen vil være en del rimeligere.

Artikkelen fortsetter under annonsen