Ny Paint Shop Pro er klar

NYHET: Den tiende versjonen av Adobes største konkurrent er nå ute, og har noen spennende nyheter. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

I følge Corel selv er den viktigste nyheten i den nye utgaven hvor mye enklere det er å få til profesjonelle resultater. Et helt nytt "Learning Centre" skal guide deg rundt programmet, vise deg hvordan du behandler bilder, jobber med tekst, effekter, og en lang rekke andre funksjoner.

Ny Paint Shop Pro er klar


En funksjon kalt Smart Photo Fix samler alle verktøyene som fikse bilder på ett sted, og analyserer bildene dine. Etter analysen kommer programmet med forslag om hvilke forbedringer som passer best til dine fotografier.

Med "Makeover Tools" kan du til og med retusjere menneskeansikter. I følge Corel kan du blant annet gjøre tenner hvitere, fjerne føflekker, rynker, eller rette på hudfargen. Ikke helt politisk korrekt, men sikkert en spennende mulighet.

Det er lagt til flere nye verktøy for fargejustering, jobbing i 16-bit, støtte for RAW-formatet og flere.

Mer brukervennlig

Fjerning av røde øyne i bilder krever nå bare ett klikk - men det er fullt mulig å fremdeles benytte seg av den mer avanserte varianten.

Mange eksisterende verktøy er også blitt forbedret, blant annet skal det være mye lettere å finne frem til filer og bilder, legge inn data i bildene og jobbe med lag. En rekke nye filtre og verktøy er også nå lagt inn.

Ny Paint Shop Pro er klar


Videre er hastigheten på selve selve programmet betydelig forbedret. Paint Shop Pro X skal visstnok starte opp 30% raskere, mens visse oppgaver utføres 50% raskere.

På kjøpet får du også standardutgaven av Photo Album 6, et program som organiserer dine digitale bilder.

Du kan, som før, laste ned en gratis prøveversjon av programmet. Du må imidlertid registrere deg med e-post og passord først.

Mer informasjon finner du på denne adressen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer