Ny Nero vises på CeBIT

Verdens mest brukte CD/DVD-brennesuite kommer i ny og fyldigere utgave i april.

Den nye versjonen av Nero består av hele 18 programmer, de fleste er kjente fra før og kommer i oppgraderte utgaver, men det er også noen nyheter i den nye Premium-utgaven som ble vist frem under årets CeBIT-messe i Hanover.

Programmene skal by på bedre ytelse, blant annet gjelder dette indekseringsmotoren Scout, som sørger for at det blir enklere å finne musikk, bilder og videoer på PCen.

IP-telefoniprogrammet SIPPSer et nytt medlem av Nero Premium. Nero Home, som er Nero sitt svar på Windows Media Center, kommer nå med integrert EPG, opptaksmuligheter og Time Shift-funksjonalitet.

I tillegg skal videoredigeringsløsningen Nero Vision kunne ta opp fra analoge kilder, og lagre det redigerte materialet til en rekke forskjellige formater - naturligvis inkludert Neros egen MPEG4-variant Nero Digital.

Nero benyttet samtidig anledningen til å lansere flere andre programløsninger, blant annet et mediecenter for bilder, musikk og video beregnet for mobiltelefoner, med mulighet for å streame materiale fra PC.

Du finner mer informasjon om lanseringene her.

Flere CeBIT-nyheter.