Ny musikk fra MSN

MSN Music får ny design og mer musikk - i direkte konkurranse med iTunes. Nå kan du laste ned 650.000 WMA-låter for åtte kroner stykk, eller streame dem for 20 øre!

MSN Music ble relansert med flere sanger til en billigere penge i går. Nå er det mulig å laste ned over 650.000 sanger fra 30.000 artister gjennom Microsofts musikkbutikk - til den samme prisen som det koster på iTunes.

Nylansert MSN Music

Kjøper du musikk på nettet? (Avsluttet)
Jeg laster heller ned(54%) 265
Nei, jeg vil ha en CD i hånden(26%) 127
Ja, så slipper jeg butikken(20%) 97
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det skal også komme langt flere norske artister enn tidligere, og flere av de store og de uavhengige plateselskapene har allere meldt seg på.

- Vi skal satse mye på norsk musikk fremover, sier MSNs portalsjef Helge Birkelund. - Det er et viktig fokus for oss.

MSN Music blir tettere integrert i Microsofts andre programmer også, for eksempel vil MSN Search gi deg pekere til musikkbutikken når du søker etter artister - og hvis du lar andre se hva du lytter til i MSN Messenger, kommer det også med pekere til butikken.

Streaming for 20 øre

Med MSN Music blir Microsoft det første selskapet til å tilby streaming i "Hi-Fi"-kvalitet til sluttbrukeren - gjennom nettleseren. Det vil bare koste tyve øre per sang du streamer, og dette er MSN Music i skrivende stund alene om å tilby i Norge.

Musikken tilbys ikke uventet i kopibeskyttet Windows Media-format, som støttes av mange moderne MP3-spillere - men ikke iPod. Det er kun mulig å brenne musikken til 3 CDer, og rettighetshaverne kan bestemme hvor mange kopier du ellers skal få lov til å ta. Det kan være alt fra 5 til 25 ganger.

her finner du mer informasjon.