Ny bærbar eller stasjonær?

Vi skal ha nye runder med beste PC-tilbud før jul - og trenger din hjelp.

DinSide Datas Beste PC-tilbud er - noe avhengig av om du spør bransjen eller forbrukerne - elsket, hatet og fryktet. Med våre prissammenligninger, vurderinger og tester har vi lenge sørget for å presse prisene og sørge for svært gode datatilbud for våre lesere.

Og finanskrise eller ikke, vi er nokså sikre på at noen kommer til å ønske seg skikkelig utstyr til å behandle bits og bytes under grana i år også. Det kan være på grunn av den nesten usedvanlig fete spillhøsten, eller bare fordi det er stas med noe nytt.

For dere som er mer interessert i bærbare saker er det heller ingen stor grunn til å fortvile. Dersom du ikke har store behovene for ytelse kan en minibærbar kanskje redde jula, og ellers er prisene på mange "vanlige" bærbare på ingen måte avskrekkende heller.

Bærbar PC:

Hva slags bærbare skal vi gå for? (Avsluttet)
Vanlige - middels pris (7-8000 kr)(34%)
Vanlige - lav pris (4-5000 kr)(21%)
Vanlige - høy pris (10-12000 kr)(17%)
Små - lav pris (4-5000 kr)(15%)
Små - middels pris (7-8000 kr)(8%)
Små - høy pris (10-12000 kr)(5%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Ny runde - din stemme teller

Så vi har lyst til å kjøre en ny runde med tilbud før jul - både når det gjelder stasjonære og bærbare datamaskiner. Men vi trenger din hjelp til å velge akkurat hvor vi skal legge lista denne gangen. Billige, dyre... eller midt i mellom?

Merk at du har mulighet for å stemme på flere alternativer, men husk at det ikke er noe poeng i å krysse av for alt...

Artikkelen fortsetter under annonsen

For bærbare har vi muligheten for variasjon både i pris og størrelse. For sistnevnte punkt regner vi 14-16 (til nød 17) tommer for "vanlig", mens små bærbare er på 13,3 tommer og mindre.

Vedrørende pris er dette også et litt flytende punkt, men "lav" pris vil være rundt 4-5000 kroner, høy 10-12 høvdinger og middels vil ligge et sted i mellom disse to.

Stasjonær PC:

Hvor dyr stasjonær skal vi gå for? (Avsluttet)
8000 kr(44%)
10000 kr(31%)
12000 kr(14%)
15000 kr(11%)
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


For stasjonære er det i større grad kun snakk om pris, og siden vi nylig har hatt en sammenligning av PC-pakker til 6000 kroner kan vi leke oss litt med høyere pris. Husk også at pakkene inkluderer skjerm, så har du en god monitor fra før kan du trekke fra en tusenlapp eller to.

Vi glemmer heller ikke at vi står foran et generasjonsskifte på prosessorfronten. Akkurat hvor mye vi må ut med for en ny Core i7-maskin er vi ennå ikke sikre på, men spesielt billig vil det nok ikke bli...

Så bruk stemmeretten din, og har du noen spesielle tanker eller synspunkter kan du også gjerne la høre fra deg i diskusjonstråden under.