Ny Apple TV i salg

Den populære mediespilleren er oppgradert til å håndtere 1080P - full HD.

Apple TV er ingen TV, men en liten mediespiller for filmleie gjennom iTunes, trådløs overføring av bilder, lyd og video fra iPhone, med mer. Nå er tredje generasjon i butikkene, med støtte for full HD-oppløsning. Foto: Apple
Apple TV er ingen TV, men en liten mediespiller for filmleie gjennom iTunes, trådløs overføring av bilder, lyd og video fra iPhone, med mer. Nå er tredje generasjon i butikkene, med støtte for full HD-oppløsning. Foto: Apple Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Apple TV er en liten mediespiller som skiller seg fra hurven på mange måter, og den egner seg aller best for deg som har en iPhone eller iPad. Hvorfor vi påstår dette kan du lese mer om i vår test av Apple TV.

Film er en vestentlig del av funksjonaliteten, og nå har Apple kommet med tredje generasjon Apple TV som støtter filmer med full HD-oppløsning (1080P - 1920 x 1080 piksler), både leiefilmer fra iTunes Store og filmer som streames fra et iTunes-bibliotek i lokalnettet. Forgjengeren støttet kun oppløsninger på inntil 720P (1280 x 720 piksler).

Nesten identisk

Selve boksen ser helt lik ut som forgjengeren, og har de samme tilkoblingene. Det betyr for eksempel at den fortsatt ikke har inngang for USB-harddisker og minneplugger - tilkobling skjer enten via nettverket eller via AirPlay (trådløs tilkobling fra i-enheter som iPhone og iPad).

Nye Apple TV kommer også med et oppgradert og enklere brukergrensesnitt. Dette grensesnittet får du også på forrige generasjon Apple TV, dersom du sier JA til oppgraderingen som blir tilbudt neste gang du bruker boksen.

Mediespilleren er tilgjengelig i Apple Store nå, og prisen er 799 kroner inkludert frakt. Leveringstiden er imidlertid oppgitt til 1-2 uker.

Samleside: Mediespillere