NVIDIA setter ned prisene

Hyggelig nyhet for deg som er ute etter et nytt grafikkort. NVIDIA er i utgangspunktet ikke kjent for å ha markedets rimeligste produkter, men nå setter de ned prisene på flere grafikkbrikker.

Reduksjonene gjelder både GeForce 2- og GeForce 3-serien, i flere konfigurasjoner som omfatter både lavpris- og mer proffe varianter.

Modellene som får nedsatt pris er:

  • GeForce 2 MX 200 – den rimeligste varianten med 175 MHz kjerne og 166 MHz SDR-minne. Den vil koste i underkant av 100 dollar, altså ca. 900 kroner.
  • GeForce 2 MX 400 – en litt raskere utgave, med høyere klokkehastighet og mer videominne. Prisen på den vil ligge på 129 dollar (ca 1.200 kroner).
  • GeForce 2 Pro – en mer kraftig utgave av brikken, med 200 MHz kjerne, og 200 MHz DDR-minne. Denne brikken kommer nå til å koste 199 dollar – omtrent 1.800 kroner.
  • GeForce 3 – toppmodellen går også med i pris. Dette er kanskje den største overraskelsen, tatt i betraktning hvor avansert denne grafikkbrikken er. Prisen på GeForce 3 vil nå ligge på 399 dollar, altså ca 3.600 kroner.
  • Det er viktig å huske at disse prisene er veiledende i USA. Siden det finnes flere produsenter som lager grafikkort basert på NVIDIAs teknologier, vil vi også se prisforskjeller fra produsent til produsent, og fra butikk til butikk.

    Vi kjenner foreløpig ikke til de nøyaktige prisene i Norge, men det er klart at det er viktig å følge med på flere butikker for å virkelig gjøre et kupp!

    Artikkelen fortsetter under annonsen