Noddy (3-6 år)

Noddy:
Type: Lek og lær
Karakter: 6 av 10

+ Bra grafikk
- Litt omstendelig

Noddy har jeg sett på barneTV... Vis mer

Dette spillet er for PC og krever omstart hvis du installerer en ny versjon av QuickTime.

Brage kjenner Noddy fra barneTV og bor i Lekeby. Noddy kjører en rød bil og så er det mange forskjellige mennesker i lekeby som finner på mye forskjellig og også noen som er litt slemme . Det er også mange spill som kan være litt vanskelige fordi du må bruke pilene på tastaturet. Det er filmer også.

Her har vi et langt mer pedagogisk spill. Det er menyer med litt omstendelige forklaringer og lange introduksjoner. Dette er beregnet på de minste barna, men det kan bli litt for langdrygt, slik at de mister interessen før forklaringen er ferdig.

Det er flere spill som driller både i å huske bilder, bokstaver, lyder og toner. Små opplevelsesspill og flere animasjoner er også på plass. Det er mange timers underholdning i et snilt og litt moralsk miljø.

Dette er ikke på noen måte et tøysete spill, det er i det hele tatt lite humor. Det er veldig korrekt og pedagogisk, men likevel ikke kjedelig fordi det har stor variasjon. Et godt supplement til de tøysete spillene, fordi drilløvelsene kan være spennende og engasjerende nok i seg selv.

Spillet er gitt ut av BBC