Nissen er tilbake!

...og han har med seg 500 invitasjoner til Spotify!

Faste lesere har sikkert fått med seg at vi har delt ut enorme mengder Spotify-invitasjoner i desember.

Vi hadde i utgangspunktet tenkt til å dele ut 100 av dem hver dag i vår julekalender, men så at interessen begynte å synke da det ble kjent at alle kunne leke engelskmann ved å bruke et proxytriks, noe som til og med kunne leses i vårt eget forum og hos vårt søsternettsted ITavisen.

Nå ser det imidlertid ut til at Spotify har begynt å tette proxyhull i stor stil, og vi har fått mange eposter fra lesere som ikke har fått til å registrere seg via proxy, og som har tryglet oss om å åpne julekalenderen igjen.

Det skal vi gjøre i dag.

Hvis du fortsatt ikke har fått med deg hva Spotify er, får du lese vår artikkel om Spotify. Tidligere i dag postet vi også en artikkel om hvordan du bruker Spotify bedre.

En av de mest populære måtene vi delte ut invitasjoner på, var forrige fredags quiz, der 93% stemte at "ja, vi vil ha quiz neste fredag også". Det må vi selvsagt ta konsekvensen av, så i dag deler vi ut ikke mindre enn 500 invitasjoner til Spotify.

NB! Fint om du leser dette før du blir mer på quizen, så slipper vi unødige spørsmål
Dette gjør vi i form av en musikkquiz i boksen under denne teksten. Det blir 50 spørsmål (i 10 kategorier), og på hvert spørsmål vil 5 deltakere få 2 invitasjoner hver. Den lille kritikken vi fikk sist fredag var at quizen favoriserte de med raske nettlinjer, og vi vil derfor ta et lite grep denne gangen for å gi alle en fair sjanse.

Hvert spørsmål har nemlig et tall i parentes som angir hvem som får invitasjon. Eksempelvis kan det stå (7-11), som betyr at den 7., 8., 9., 10., og 11. som svarer riktig får invitasjon. Hvis det ikke står noe i parentes, går invitasjonene til de 5 første.

En ting til - når vi skriver STOPP i vinduet betyr det at den siste som får invitasjon på det aktuelle spørsmålet har svart, og at vi derfor ikke trenger flere svarforsøk. Løsningen vi bruker gjør det litt kronglete å ettersjekke hvis svarene fortsatt pøser inn, så det er fint om du overholder dette.

Invitasjonene deles ut etter hvert spørsmål som en personlig melding i selve vinduet, og det blir derfor et lite opphold mellom hvert spørsmål som går med til å dele ut invitasjonene. Et tips er å klippe dem ut og lime dem inn word e.l. så du har dem til senere. Det er nemlig mulig å vinne flere enn to invitasjoner om du er flink.

Sist gang brukte vi en times tid på 20 spørsmål, så vi ser for oss ei økt på 2,5 timer; muligens med en fem minutters tissepause midtveis.

Og til slutt - vi har grunn til å anta at det blir større pågang i dag enn forrige fredag, så vi håper coveritlive klarer å stå i mot presset.