Nikon tilbyr gratis fotokurs

COOLschool er et gratis fotokurs for Nikon-kjøpere, som arrangeres i fire norske byer i april.

Å ta gode bilder er en vitenskap og noe man garantert ikke blir utlært i på to og en halv time. Allikevel er det sikkert mange som kan ha nytte av å få vite litt mer om hvordan kameraet de har kjøpt fungerer og hvordan man bør stille inn kameraet i ulike situasjoner for å få mest ut av bildene. Derfor drar Nikon nå i gang et lite fotokurs, og det er gratis dersom du nylig har kjøpt et Nikon-kamera.

Etter suksess i andre land, har Nikons COOLschool-konsept nå kommer til Norge. COOLschool er et fotokurs som i første runde arrangeres i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo i løpet av april, og er gratis for alle som har kjøpt en av følgende kameramodeller hos en norsk forhandler: COOLPIX 4600, 5600, 5900, 7900, S1, S2, S3, S4, S5, S6, L1, L101, L2, L3, L4, P1, P2, P3, P4, 8400 og 8800. For alle andre koster kurset 495 kroner.

Kurset varer altså i to og en halv time, og skal i følge Nikon gi en innføring i digital fotografi og fotobegreper, men vil også ha fokus på kamerainnstillinger og programvaren som følger med Nikon-kameraene.

Her finner du mer informasjon.

Nytt kamera? Prøv vår kameravelger!