Nettverk for Blu-ray spiller Samsung DB-P1600

Hei,

Jeg har fått denne spilleren - Samsung DB-P1600 - fordi den hadde nettverkstilkobling, og jeg ønsket å kunne se bilder og høre på musikk via en Netgear Stora home server.

Jeg har et kablet nett hjemme, og alle PC-ene mine finner Stora serveren uten problemer. Jeg hadde også en WD mediaboks som virker uten problemer, og da kan jeg spille musikk og se på bilder.

Når jeg kjører IP-scan finner den IP-en til Samsung-spilleren, men jeg klarer ikke å finne Stora serveren via Samsungspilleren…

Har forsøkt masse, men får det ikke til…

Har dere noen gode ”oppskrifter” på hvordan jeg setter opp samsungspilleren eller Stora serveren min…?

Hilsen Tor

Datadoktoren svarer

Hei

Blu-ray-spilleren din kan ikke spille av filer fra nettverket, verken fra Stora eller andre maskiner. På Blu-ray spillere generelt er det bare tilgang til oppdateringer av spilleren og BD-Live ekstramateriale
fra Internett.

Avhengig av hvor man befinner seg i verden kan det også være tilgang til forskjellige tjenester over Internett, fra forskjellige samarbeidende tilbydere.

Men det er ikke mulig å spille av filer lagret på lokal nettverksenhet.

(Hadde du lest bruksanvisningen hadde du sett at det ikke står et ord om muligheten for avspilling av lokalt lagrede filer. Vi lastet ned bruksanvisningen og leste den. Hint hint...)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hilsen Datadoktoren

Les alle spørsmål og svar