Nettsurfing og nettsøk er sannsynligvis det viktigste vi bruker nettbrettet til. Foto: DinSIde
Nettsurfing og nettsøk er sannsynligvis det viktigste vi bruker nettbrettet til. Foto: DinSIdeVis mer

– Nettbrettet erstatter ikke PC-en

Undersøkelse avslører hva mange bruker nettbrettet til.

I en undersøkelse foretatt av Cloud Nine Media, får man klare indikasjoner på hva mange bruker nettbrettene sine til. Noen av svarene kommer kanskje som en overraskelse på mange.

Tendenser

Undersøkelsen er foretatt blant amerikanske reisende som kobler seg på trådløse nett på hoteller, flyplasser og andre offentlige steder, og hvor man må svare på et par spørsmål for å få nettilgang. Det er med andre ord ikke en veldig vitenskapelig undersøkelse, men med 1200 respondenter kan man likevel se noen klare mønstre.

Ting tyder for eksempel på at svært få bruker nettbrettet til å se på film og lese bøker. Kun TV-titting (3,4%) er på listen over vanlige medieaktiviteter respondentene brukte tiden sin til på nettbrettet, skriver Readwriteweb.com.

Nettsøk er viktigst

Den største aktiviteten viste seg faktisk å være nettsøk (36,6%), etterfulgt av å sjekke eposten (32,1%), delta på sosiale nettverk (13,3%), spilling (8,4%) og musikklytting (4,1%).

Konklusjonen er at det er lite respondentene bruker nettbrettet til, som ikke kan løses på smartmobilen, annet enn å få servert alt i større format. Og når det gjelder produktivitet, er det ingenting som tyder på at nettbrettet er i nærheten av å true PC-en, i hvertfall hvis vi skal tro denne undersøkelsen.

Les også: Dette kan du også bruke nettbrettet til.

Artikkelen fortsetter under annonsen