Netshop 2008-07

Lenke til butikken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

.
Netshop fikk sitt tilbud kåret til beste PC-tilbud i forrige runde og satser på - i likhet med flere av de andre - mye av det samme denne gangen. Først og fremst er kabinettet likt, og inni finner vi det samme hovedkortet med X38-brikkesett med CrossFire-støtte og mulighet for DDR2 eller DDR3.

LES OGSÅ:

Som hos de andre tilbudene finner vi også 4 GB RAM, prosessoren er den populære Intel Core 2 Duo E8400, harddisken er Western Digital Caviar Blue på 640 GB og LG-skjermen er på 24 tommer.

Ikke har Netshop spart på grafikkløsningen heller. Her sitter det nye Radeon HD 4870 fra ATI, som i følge tidlige tester har vist at det kan hamle opp med en GeForce 260 GTX.

Altså nok en gang et meget sterkt tilbud fra Netshop.

image: Netshop 2008-07

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden juli
Komplett.no juli
Lefdal juli
Multicom juli
Netshop juli
PCutstyr.no juli
PS.no juli