NetCaptor: Genial nettleser

Si adjø til nettleservinduer som plasserer seg i hytt og vær på skjermen din, pop-up vinduer inkludert. Med NetCaptor blir hvert vindu satt i system, slik at du enkelt kan skifte mellom dem. Et par meget nyttige tillegg vil gjøre deg raskt avhengig av dette gratisproduktet.

NetCaptor er egentlig ikke annet et skall til Internet Explorer. Det betyr at maskineriet er det samme, snarveiene og loggen følger også med, men det visuelle er forskjellig. Derfor er NetCaptor et lite program som er raskt å laste ned (1,5 MB).

NetCaptor: Genial nettleser


Strukturert og pent

Ved hjelp av arkfanene under hvert vindu kan du enkelt navigere mellom dem.
Ved hjelp av arkfanene under hvert vindu kan du enkelt navigere mellom dem. Vis mer

Det mest oppsiktsvekkende med NetCaptor er måten den organiserer de åpne nettsidene dine. Hver side fremstår som skilleark med egne arkfaner nederst i skjermbildet, slik at du raskt kan manøvrere deg gjennom mange åpne vinduer.

Du kan selvsagt surfe på vanlig måte, og la en nettside bli erstattet av en annen. Men ved å trykke på New-knappen får du fram en blank side, eller ”Browser Tab” som det heter i NetCaptor. Der kan du starte en ny surfe-instans, mens den forrige plasserer seg pent i bakgrunnen. Så er det bare å manøvrere seg fra vindu til vindu ved hjelp av arkfanene. Alt skjer innenfor NetCaptors fire vegger, slik vi kjenner det fra for eksempel nettleseren Opera.

Intelligente lenker

Klikk på et understreket ord, og Flyswat presenterer relevante lenker.
Klikk på et understreket ord, og Flyswat presenterer relevante lenker. Vis mer

En nyttig tilleggsfunksjon er den innebygde Flyswat-tjenesten. Dette er en tjeneste som bygger seg inn i websidene som du besøker, og presenterer nyttige lenker til ord, formuleringer, personer, bedrifter osv, som dukker opp i teksten. Hvis noe gjenkjennes av Flyswat, settes en grønn strek under teksten. Klikker du på den, får du fram en liste med lenker, også disse kategorisert og strukturert.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Av andre funksjoner likte vi spesielt Multiple Search, som på en oversiktlig måte lar deg søke i flere søkemotorer samtidig (Altavista, Excite, Lycos osv).

Netcaptor kan konfigureres svært detaljert på en enkel måte, slik at den tilpasses ditt behov.

Nettleseren er helt gratis, og kan lastes ned fra denne adressen.