Nero Recode 2

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pris: $59,99 (ca 380 kroner)
Prøveversjon: 30 dager fri bruk
Hjemmeside:: www.nero.com.

image: Nero Recode 2Dette fantastiske programmet er en del av Nero Burning ROM, og er det eneste i denne oversikten som også lar deg komprimere innholdet til MPEG4-format. Dermed kan du få plass til en halvannen times spillefilm i brukbar kvalitet på en enkelt CD-plate!

Filmene kan kopieres til ISO-fil, mappe eller direkte til DVD. Du kan brenne uten kompresjon til DL-plate, eller tilpasse innholdet slik at det får plass på en enkeltsidig plate. Dette gjøres automatisk, men du kan senere fjerne lydspor, ekstramateriale, undertekster mm for å oppnå lavere kompresjon og dermed også bedre kvalitet på kopien.

Totalt sett er dette et av de mest funksjonsrike programmene, som bør tilfredsstille både nybegynnere og viderekomne.

Programmet nekter deg i utgangspunktet å kopiere plater med kopisperre, så her trenger du et tilleggsverktøy som for eksempel gratisprogrammet DVD43.

Kopiering av vår film til harddisken var unnagjort på råsterke 17 1/2 minutter, og Nero Recode var dermed raskest av alle i denne sammenligningen. Under kopieringen la det beslag på omtrent alt som var av prosessorkraft. Heldigvis har du muligheten til å gi programmet lavere prioritet , og dermed vil prosessorbruken avhenge av hvilke andre oppgaver som kjører. Morsomt at filmen forhåndsvises under kopieringen.

Konklusjon

image: Nero Recode 2


Dette programmet er en del av Nero Burning ROM, som koster rundt 380 kroner i nedlastbar versjon. Det er en investering som anbefales på det sterkeste dersom du ikke allerede har det liggende på datamaskinen din. Dersom du installerer Nero Recode sammen med DVD43, er dette etter vår mening den beste DVD-kopiløsningen som er tilgjengelig i dag. Med tanke på at du får 15 andre brenne-relaterte programmer med på kjøpet, har vi knapt gitt et mer fortjent Best i test-stempel.

Lenker til programomtalene:

CloneDVD 3.5
1Click DVD Copy 4.1
DVD Cloner II
DVDFab Platinum Gold
DVDShrink 3.2
Nero Recode

Kort om kvaliteten

Best i test