Nero oppgraderes

Tiden med kryptiske CD-brenneprogrammer som bare virker tredjehver gang er heldigvis over. Nye programmer er både stabile, brukervennlige og har en rekke tilleggsfunksjoner som gjør CD-brenning og relaterte oppgaver til en lek.

Nero Burning ROM er et av de første tredjeparts programmene som tar i bruk Thomson Multimedias MP3Pro-format
Nero Burning ROM er et av de første tredjeparts programmene som tar i bruk Thomson Multimedias MP3Pro-format Vis mer

Et av de beste programmene er Nero Burning ROM fra det tyske selskapet Ahead. CD-brenning i alle mulige varianter, ytelsesmålinger og MP3-koding er bare noen av funksjonene Nero byr på i versjon 5.5 av programmet.

MP3Pro og DVD-brenning

En kraftig oppdatering ble nylig lansert, versjon 5.5.4.0, med støtte for brenning av DVD-R, DVD+RW og DVD-RW. I tillegg har Nero fått støtte for koding av musikk til det plassbesparende formatet MP3Pro (ny utgave av MP3, halvparten så store filer som før med omtrent like god kvalitet). Kodingen foregår enten fra MP3, VQF eller WAV-filer, eller direkte fra CD.

Nero Burning Rom kan lastes ned og brukes gratis i 30 dager fra denne siden. MP3Pro-koding er derimot begrenset til 30 ganger. Du kan også laste ned norske språkfiler og andre nyttige tillegg gratis fra samme side. Hvis du ønsker å registrere programmet for bruk ut over prøveperioden, koster det 69 amerikanske dollar, eller rundt 650 kroner.

Lenker:
Vår omtale av Nero 5.5
Aheads hjemmesider
Informasjon om MP3Pro-formatet