Nero klar med Burning Rom 8

Nytt grensesnitt og bedre integrasjon mellom applikasjonene.

Publisert
Sist oppdatert

Nero Burning ROM er verdens mest brukte suite med programmer myntet på CD/DVD-brenning. De siste versjonene har også inkludert en rekke andre verktøy knyttet til multimediebruk på PCen (lyd, bilde og video).

Alle oppgaver fra ett sted

Sentralt i den nye versjonen er en slags portal, kalt StartSmart. Denne er blitt totalt redesignet for at alle vanlige oppgaver skal kunne startes direkte fra menyen, for eksempel ripping eller brenning av CDer. Nero 8 støtter også både Blu-ray og HD-DVD.

Nytt i pakken er Nero RescueAgent, et program som skal kunne redde data fra oppripede CD/DVDer og avbrudte brennesesjoner.

Nero-sjef Patrick Peeters var på besøk hos DinSide.no under lanseringen av Nero 7 Reloaded i fjor.
Nero-sjef Patrick Peeters var på besøk hos DinSide.no under lanseringen av Nero 7 Reloaded i fjor. Vis mer


Nero 8 er optimalisert for bruk med Windows Vista, men vil også fungere på eldre Windows-versjoner. Den blir tilgjengelig i butikkene fra 1. oktober, veiledende pris oppgis til ¤69,99 eller rundt 560 kroner. Eksisterende brukere skal kunne oppgradere til en lavere pris.

DinSide Data kommer tilbake med flere detaljer i en test av suiten senere i høst.

Les også:
Gratis CD-brenning

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer