Nero for Mac

Nå lanseres et av de mest populære brennerprogrammene også for Mac. Det betyr at det endelig blir flere alternativer også for Mac-brukere.

I CD-brenningens barndom var det Mac'en som var konge. Løsningene for PC var svært ustabile, mens Mac-brukere sved av plater med et smil.

Dette varte ikke så lenge, og på grunn av PC-markedets overlegne størrelse kastet flere aktører seg på banen. Derfor kan vi i dag velge mellom flere alternativer, og konkurransen om de fleste finessene og beste egenskapene er knallhard.

NeroMAX

Dette nye brennerprogrammet vil bli leveringsklart i løpet av oktober, og vil være utstyrt med de samme egenskapene som har gjort det til et svært populært valg i PC-verdenen.

Det vil støtte alle populære formater, som Mac'ens eget HFS og ISO for data i tillegg til lyd, video, hybrid, mixed mode og CD Extra. Selvfølgelig er det også støtte for direkte kopiering av alle formater.

NeroMAX vil også håndtere opptak og brenning av lyd fra analoge lydkilder, som kassettspillere og vinylplatespillere. DirectCut formaterer direkte til CD-DA før brenning. Til CD-R eller CD-RW.

Alle typer brennere

NeroMAX vil også støtte brennere som er tilkoblet med USB eller FireWire, i tillegg til andre standard grensesnitt på Mac.

Norsk distributør er Storewell