Nero 6 endelig klar

Et av verdens aller mest brukte CD/DVD-brenneprogrammer foreligger endelig i ny versjon. Ahead Nero Burning ROM 6 er klar, men nedlastingsversjonen lar vente på seg..

Publisert
Sist oppdatert
Nero 6 endelig klar


Nero Burning ROM har siden versjon 4 gått for å være et av de mest pålitelige og avanserte CD/DVD-brenneprogrammene for Windows. Med versjon 5 og senere versjon 5.5 ble Nero etter hvert blant de aller mest utbredte brenneprogrammene.

En av innvendingene enkelte har hatt mot programmet, har vært brukergrensesnittet. Det finnes langt lekrere og enklere brenneprogrammer på markedet, som for eksempel Roxio WinOnCD og Easy CD Creator. Neros styrker har først og fremst ligget i stabilitet og kompatibilitet, men programmet har etter versjon 5 også vært blant de mest funksjonsrike.

Den som venter på noe godt...

Det gikk rykter om at Ahead skulle ha versjon 6 klar allerede i fjor, men vi måtte altså vente helt til i dag, 18. juli 2003, før 6.0 ble offisielt lansert. Men foreløpig kun i USA. En uautorisert prøveversjon myntet på testmagasiner fant riktig nok veien til nettet allerede i forrige uke, og har siden vært tilgjengelig i diverse pirat-fora.

Forsinket nedlastingsversjon

Ahead gikk tidligere ut og bekreftet at både butikkversjonen og den nedlastbare versjonen av 6.0 ville bli lansert 18. juli. Sent i natt (19. juli) var den fortsatt ikke tilgjengelig for nedlasting, og datoen for den nedlastbare versjone ble plutselig endret til 25. juli. I følge Ahead ble butikkversjonen lansert etter planen 18. juli, men kun i USA. I Europeiske databutikker vil den ikke finne veien før 18. august.

Den nedlastbare versjonen vil bli lagt ut på Aheads nettsider 25. juli, og den kan du bruke gratis i 30 dager. Ønsker du å bruke programmet etter denne perioden, koster det i underkant av 500 kroner (60 USD) å registrere det for ubegrenset bruk.

Her kan du lese om funksjonene i Nero Burning ROM 6.0

Her kan du se skjermbilder fra Nero Burning ROM 6.0

Her kan du laste ned Nero Burning ROM 6.0 fra 25. juli

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer