Nerdenes nettbutikker

Det finnes 10 typer mennesker; nerder og ikke-nerder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du skjønte ingressen, er dette artikkelen for deg.

(Hvis ikke, får du lese litt om det binære tallsystemet først, eller bare kose deg med å se på alt det rare som er å få kjøpt.)

Det er mye morsomt man får kjøpt på nettet; spesielt hvis det bor en liten nerd i deg. Selvsagt sørger vårt søsternettsted Dingz.no for å grave opp alt det morsomme som er å få tak i, men hvor får du kjøpt det?

Les også: De 25 beste USB-gavene

Her er nettbutikkene for deg som har lyst på noe ordentlig nerdete til jul (tips: skriv "fra julenissen" på pakkelappen):

Thinkgeek.com

, http://www.thinkgeek.com
Denne visste du kanskje om allerede, for Thinkgeek er definitivt et mekka for nerder. Butikken er delt opp i kategorier og selger både elektronikk, t-skjorter, bøker og ting til kontoret, og de har relativt hyggelige priser; spesielt nå som dollaren er så lav. Og husk - koster varen (uten porto) under 200 kroner, slipper du å betale tollgebyr og norsk moms.

image: Nerdenes nettbutikker

Her er tre godbiter fra Thinkgeek.com:

Fra venstre: T-skjorta som sier i fra om at du ikke orker noe dataprat på vorspielet på lørdag (link), slipset som gjør deg til kongen på IT-avdelingens julebord (link og lysene som ikke er brannfarlige - alle godt under 200 kroners-grensa (link).

I Want One Of Those

, http://iwantoneofthose.com/
Denne nettbutikken holder til i England, som gjør at du kan kjøre Poste restante-trikset på varer som koster mer enn 200 kroner (forutsatt at du har kort veg til Sverige). Her er det utrolig mye snasent, og du kan også få gavetips i ønsket prisklasse.

image: Nerdenes nettbutikker

Tre godbiter:

Fra venstre: En helsikkes luftkanon (link), badekarets kuleste and (link og edderkoppfangeren (en ekte nerd er redd for edderkopper) (link).

Firebox

, http://www.firebox.com/
Nettbutikken med det friske oransje designet. Her selges også arrangementer, som tankskjøring, sjokoladelaging og en sesjon der du får din egen Madam Tussaud-dukke for skarve 150.000 pund, men - det var nå nerdete ting vi skulle snakke om i dag.

image: Nerdenes nettbutikker

Her er tre av de beste:

Fra venstre: T-skjorta som gjør deg til byens übernerd (link), leketøyet som overgår Tamagotchi så til de grader (link) og trommesettet du faktisk får lov av mamma til å ha på rommet (link)

X-tremegeek.com

, http://www.x-tremegeek.com/
Her finner du til og med godsaker til campingturen du blir tvinget med på hvert år, pluss en rekke kjekke ting som gjør hverdagen lettere.

image: Nerdenes nettbutikker


Fra venstre: Beltespenna du kan programmere (link), "Bålgrillingstupp" (ekte nerder er heller labre på å spikke) (link), og kamerastroppen som er en USB-kabel (link)

Perpetualkid

, http://www.perpetualkid.com/
Her finner du også mye morsomt, blant annet med kategorier som "cool car crap" og "things that shoot".

image: Nerdenes nettbutikker

Her er noen godsaker:

Fra venstre: Nerde-tatoveringer (link), USB-kjøleskap til en boks med Cola (husk at denne også funker på Xbox 360 og PS3!) (link) og tidenes vorspiel-leke (link). (Se video hos Dingz)

Har du kjøpt noe nerdede du er stolt av? Del gjerne lenka i debatten under.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!