NBA 2001

Vil du dunke som NBA-stjernene? EA Sports kommer straks med en ny versjon av sitt NBA-spill, og vi gleder oss!

Publisert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Takket være den nye basketligaen, er sporten mer populær i Norge enn noensinne. Da passer det vel bra at EA Sports lanserer sitt ferskeste NBA-spill i disse dager, og dette er også det mest realistiske noensinne.

Den endelige versjonen av NBA Live 2001 er ikke tilgjengelig i butikkene enda, men vi har tatt en titt på demoen som nettopp ble sluppet. Funksjonaliteten der er noe begrenset, men gir likevel et godt inntrykk av hvordan det ferdige produktet vil bli.

NBA 2001

I demoversjonen av NBA 2001 får du bare spille som ett lag (LA Lakers), og får ikke muligheten til å justere noe særlig på lagoppsettet eller strategien. I tillegg til lagspillet kan du også spille én ”one on one”-kamp, hvor du får spille som legenden Michael Jordan.

Slam dunk

I korte trekk gir NBA 2001 deg muligheten til å være del av en ekte NBA-match – noe de færreste av oss kommer til å oppleve i virkeligheten. Du kan velge mellom et simulasjonsmodus, eller ren action – som ikke er fullt så realistisk.

I ”one on one”-kampen er det deg mot én datakontrollert motstander, og spillet foregår på en typisk street basket-bane vi har sett i utallige amerikanske filmer. Det er gøy, det er intenst og det er spennende!

Det er fryktelig synd at vi ikke fikk testet flere aspekter ved spillet i denne omgang. Ut fra det lille vi har sett, tyder alt på at NBA 2001 kan være årets sportsspill – spesielt for de som er lei det stadige fotballhysteriet som dominerer TV-skjermen.

Fryd for øyene

En annen fordel er at NBA 2001 kanskje er det flotteste sportsspillet vi har sett, når det gjelder grafikk. Det er rett og slett vakkert – animasjonene er helt realistiske, spillerne ser ut som i virkeligheten, og spesialeffekter som skygger, refleksjoner og lys er bedre enn noensinne. Hvert år tror vi at det ikke kan gjøres bedre – og hvert år tar vi feil.

NBA 2001

Takket være avanserte replay-funksjoner kan du studere spennende øyeblikk ekstra nøye, og du har et uttall kameravinkler og zoomfunksjoner å velge mellom. Lekkert!

Se selv

Demoen til spillet kan du laste ned gratis fra denne adressen (53 MB). Vi anbefaler en kraftig maskin for å virkelig kunne utnytte spillets grafiske potensiale. I mellomtiden sitter vi og gleder oss til fullversjonen!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer