Vi starter ikke en diskusjon om hva folk gjør på fritiden sin, og lar oss underholde av bildene.
Vi starter ikke en diskusjon om hva folk gjør på fritiden sin, og lar oss underholde av bildene.Vis mer

Når et familiemedlem dør

... Er det vanlig å kondolere.

Kjenner du den følelsen? Er du et B-menneske som har fri, tør vi nesten vedde på at klokka akkurat har passert tolv på formiddagen. Du sitter inne, slapper av og det er lørdag. Hurra! Hva er vel bedre enn litt Helgemoro da?

Og før du kaster deg inn i debattforumet fordi du ikke har fri og måtte stå opp ukristelig tidlig, kan vi trøste med at Helgemoro antakeligvis hjelper da også.

Helgemoro er DinSide Datas ukentlige spalte der vi viser deg alt det morsomme vi har kommet over på nettet i uken som gikk (TIL REDAKTØREN: I pausen selvsagt, i pausen).

Et godt forhold til konsollen

Før eller siden vil den hvite greia du har under TVen i stuen din bryte sammen. Vi snakker selvsagt om x-boxen, og dagen den dør gråter alle nerder seg i søvn. For ikke å snakke om spill-karakterene.

Vi starter ikke en diskusjon om hva folk gjør på fritiden sin, og lar oss underholde av bildene.
Vi starter ikke en diskusjon om hva folk gjør på fritiden sin, og lar oss underholde av bildene. Vis merDet er nemlig de som sørger mest når x-boxen dør, skal vi tro en ivrig blogger med litt mye fritid. Han har laget en bildeserie som inkluderer den massive samlingen sin med spill-konsoller og samleobjekter, og selvsagt kom alle til begravelsen for x-boxen.
Se de rørende (?) bildene her. DinSide Data kondolerer.

Finanskrise også for tegneseriefigurer

Det går ikke så greit for Svampe-Bob (eller Spongebob som han heter på engelsk). Etter at showet hans ble lagt ned som en direkte følge av finanskrisen, ble han nødt til å ta de jobbene han kunne få.

Tenk litt på svampe-bob neste gang du bruker en svamp. Foto: UtopiaTheory.com
Tenk litt på svampe-bob neste gang du bruker en svamp. Foto: UtopiaTheory.com Vis merDu kan lese flere artige striper på UtopiaTheory.com.

PS3 vs. Wii

Noen (la oss gjette at de var menn) lagde denne videoen for å illustrere det de mener er forskjellen på en Playstation 3 og en Nintendo Wii.Men nå er det jo det som er inni som teller - med mindre du er ute etter kjapp moro, er moralen i videoen.

Når musikkspillere har fest

... Går det vilt for seg. Nok en artig tegneseriestripe, denne gangen fra folkene på awesomepedia.org.

does anybody actually LIKE quicktime?Kjenner du noen som bruker Quicktime for å spille av musikk-biblioteket? Få også med deg del 2, der Real Player og VLC ender opp i et skikkelig munnhuggeri.

Songbird kom forresten nylig i versjon 1.0, men er du glad i musikk bør du definitivt gå for vår julekalender der du hver dag kan vinne invitasjoner til den fantastiske musikk-tjenesten Spotify.

Ukens spill

Kan papir egentlig slå saks i stein, saks, papir? Ja, er svaret. Men bare hvis du styrer en av de. I ukens nettspill går konseptet for spillet som blir brukt til å avgjøre alt fra hvem som skal handle til veddemål en liten oppgradering.

Her banker papir (undertegnede i bildeøyeblikket) saks så det rister i gulvet.
Her banker papir (undertegnede i bildeøyeblikket) saks så det rister i gulvet. Vis merSlåss for livet i Rock Paper Scissors Extreme Deathmatch!

Som vanlig vil vi anbefale ukens KLiKK-episode-episode, men du bør passe på å nyte den i små doser av gangen. Den neste kommer nemlig ikke før på nyåret!

Helgemoro er selvsagt tilbake neste lørdag, og i mellomtiden ønsker vi i DinSide Data (og sikkert de andre DinSide-redaksjonene også) deg en god helg!