Nå virker Viaplay på Chromecast

Og det var på tide, for er det noe vi har savnet har det vært flere film- og serie-apper.

<B>ENDELIG MER INNHOLD:</B> Nå er Viaplay på plass med Chromecast-støtte.  Foto: VIAPLAY
ENDELIG MER INNHOLD: Nå er Viaplay på plass med Chromecast-støtte. Foto: VIAPLAYVis mer

Selv om Chromecast har vært på markedet lenge, var det først i mars at den ble lansert i Norge. Og vi likte den lille dingsen ganske så godt da vi testet den.

Men selv om den er billig og enkel i bruk, konkluderte vi med at den fortsatt var mest egnet for entusiastene. For innholdet manglet. Av de store aktørene var det da stort sett bare Netflix som var på plass, og HBO Nordic glimrer fortsatt med sitt fravær.

Inntoget av Viaplay vil derfor være et pluss for TV-nerder som oss.

Viktig sted å være

- Chromecast er et viktig skritt på veien for å gjøre Viaplay enda mer tilgjengelig, så dette er vi svært fornøyde med, sier Viaplay-sjef Rikard Steinber.

Fra den nye Viasat-appen kan du strømme innholdet via din Android- eller Apple-enhet, alternativt fra Chrome-nettleseren, direkte til skjermen som Chromecast-en er koblet til. Har du Windows Phone ligger du dessverre dårlig an, da verken Chromecast eller Viaplay støttes.

Den oppdaterte appen finner du i Google Play eller App Store for Apple-enheter.

Viaplay koster 79 kroner i måneden, og du kan prøve en måned gratis for å se om det er noe for deg. Som alltid: Husk å avbestille om så ikke er tilfelle.

JACK BAUER: I klassisk positur. Foto: 24/FOXs fanside på Facebook
JACK BAUER: I klassisk positur. Foto: 24/FOXs fanside på Facebook Vis mer


Mer om hvordan du kobler til og bruker Chromecast får du i våre tester her og her.

24: Live Another Day

Lanseringsdatoen, 5. mai, var ikke valgt uten grunn. Dette var nemlig dagen Viaplay startet sendingene av den nyeste sesongen av TV-serien 24.

Hvis du har bodd i en hule har du kanskje ikke fått med deg de forrige sesongene, men et lite utdrag fra Wikipedia oppsummerer egentlig det meste:

«Jack Bauer er den beintøffe, men følsomme actionhelten som alltid handler under et ekstremt tidspress. Ofte i sterk konflikt med personlige interesser når fienden truer familien og nære venner. Han sparer ingen og tyr ofte til tortur dersom det tjener «det godes sak», det vil si USAs maktpolitiske interesser.»