<strong><strong>NY VERSJON:</strong></strong> Nå kan alle som vil prøve ut neste versjon av Office; Office 2016. Foto: MICROSOFT
NY VERSJON: Nå kan alle som vil prøve ut neste versjon av Office; Office 2016. Foto: MICROSOFT Vis mer

Nå kan du prøve Office 2016

Microsoft tilbyr testversjon til alle som vil prøve.

Allerede i mars fikk utviklere en sniktitt på nye Office, men nå gjør Microsoft en testutgave tilgjengelig for offentligheten.

Og når Office 2016 lanseres i høst, er det med en rekke nyheter, både når det gjelder funksjonalitet og utseende.

Les også: Nå kan du laste ned Office 2016 til Mac helt gratis

Samarbeid i sanntid
En av de viktigste nyhetene, er at det i Office 2016 blir mulig å samarbeide på dokumenter og presentasjoner i sanntid.

Dette er jo for så vidt ikke nytt - Microsoft lanserte denne muligheten i 2013 på sin nett-utgave, men nyheten er at denne funksjonen nå blir tilgjengelig på skrivebordsversjonen.

Og da er en ganske så viktig funksjon, i og med at de aller fleste bruker Office på skrivebordet.

Ikke klar ennå

Dessverre er ikke sanntids-funksjonen implementert i testutgaven, så vi får trolig ikke se denne funksjonen før den fullverdige versjonen lanseres i høst.

<strong><strong>SMART INNBOKS:</strong></strong> Outlook har nå blitt smartere og kan sortere epostene dine basert på viktighet.
SMART INNBOKS: Outlook har nå blitt smartere og kan sortere epostene dine basert på viktighet. Vis mer


Blant nyhetene er en ny hjelpefunksjon som gjør det lett å finne frem til funksjonene du leter etter, en smartere Exchange-innboks som sorterer epostene dine etter viktighet (basert på hvordan du tidligere har interagert med dem) og mer kraftige Excel-verktøy som blant annet kan gi prognoser med ett klikk.

LES OGSÅ: Her er Microsofts lekre epost-app

Microsoft har skrevet om hva vi kan vente oss i Office 2016, så stikk innom bloggen deres for en mer komplett oversikt over nyhetene.

Testutgaven kan lastes ned herfra. Den krever i utgangspunktet et Office365-abonnement, men har du ikke det, kan du bruke lisenskoden som ligger der, som da vil fungere som en 180-dagers prøveversjon.

Artikkelen er skrevet av Øyvind Skogmo Hansen og ble opprinnelig publisert på ITavisen.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer