Nå kan du laste ned Microsoft Office 2010

Betaversjonen kan prøves av alle.

Vårt søstermagasin Digi.no melder i dag om at betaversjonen av Microsoft Office 2010 nå er allment tilgjengelig. Det samme gjelder betaversjoner av SharePoint Server 2010, Visio 2010, Project 2010, Office Mobile 2010 og Office Web Apps.

Det er første gang at Microsoft frigir en betaversjon av Office-pakka til allmenn, fri nedlasting.

Sosiale nettverk og nettskyen

En av de store nyhetene er tettere knytning til nettskyen og online lagring av dokumentene dine, knyttet til tjenesten SkyDrive (25 GB gratis lagring på nett). Dessuten skal Outlook ha fått integrert kommunikasjonshistorikk pr avsender, samt feeder fra både sosiale og forretningsrettede nettverk. Denne funksjonaliteten er imidlertid ikke 100% på plass ennå.

For øvrig byr Office 2010 på oppgradert grensesnitt, og en rekke andre nyheter. Disse kan du lese mer om her.

DinSide Data kommer tilbake med flere detaljer og skjermbilder i en senere artikkel. Hvis du er interessert i å prøvekjøre Office 2010 beta, finner du den her (kun engelsk versjon). Men husk, beta er beta, og det er vanlig at stabiliteten er langt dårligere enn i ferdige produkter.

OPPDATERT: Office 2010 kan IKKE installeres side om side med eldre versjoner av Office. Du kan kun ha én versjon installert om gangen.