Nå kan du HØRE film - gratis!

Hva man ikke finner på nettet...siste skudd på stammen er en nettjeneste som lar deg høre hele spillefilmer, men ikke se.

Er du av dem som kan sitere hele Ezekiel 25:17, kommer du til å like denne nettjenesten. Listentoamovie er nemlig noe så sært som et nettsted som lar deg streame lyden fra hele spillefilmer og tv-serier.

Riktignok er det ikke mer enn tre episoder av The Simpsons og to av Seinfeld på siden for tv-serier foreløpig, men filmutvalget er i hvert fall rikholdig, med tett oppunder 1000 filmer å velge mellom, deriblant både nye og gamle filmer.

Filmene kan sorteres både på utgivelsesår, karakter hos imdb.com, tittel, sjanger og antall kommentarer fra brukerne. Kvaliteten på opptakene varierer fra film til film - noen er kun tilgjengelige i 24kbps, mens andre kan høres med 128kbps bitrate.

Nå kan du HØRE film - gratis!


Du kan også pause avspillingene og spole både frem og tilbake. Et klikk på "stealth"-knappen gjør at avspilleren kamuflerer seg som et Excel-skjema.

Her er noen godbiter du kan starte med: Frihetens regn, Pulp fiction, The usual suspects, Memento og Robin Williams: Live on Broadway. Kanskje har du noen andre favorittter du vil anbefale? Bruk debatten!

URL: http://power.listentoamovie.com/