Snap Camera for Mac og Windows

Nå kan du bruke de kule effektene også på PC-en

Fungerer både med Skype, Twitch og andre ting.

PÅ PC-EN: Glad i effektene fra Snapchat? Nå kan du bruke dem på Mac og Windows – i alle videochat-programmer. Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
PÅ PC-EN: Glad i effektene fra Snapchat? Nå kan du bruke dem på Mac og Windows – i alle videochat-programmer. Skjermbilde: Pål Joakim PollenVis mer

Er du blant dem som alltid har tenkt at det kunne ha vært kult å bruke Snapchat-videoeffekter på PC-en også?

Nå har Snap Inc., selskapet bak Snapchat, lanserte Snap Camera – et program for Windows og Mac OS som lar deg bruke alle Snapchat-effektene med webkameraet ditt.

Kan brukes overalt

Det begrenser seg ikke til å sitte og ha det moro for seg selv. Måten Snap Camera fungerer på, er at du ved å installere programmet på maskinen får opp Snap Camera som om det var et webkamera du hadde koblet til PC-en.

Dermed kan du typisk velge Snap Camera i oppsettet i videochat-programmet du bruker, og så ha det moro med disse effektene mens du videochatter.

VIRTUELT WEBKAMERA: Ved å velge Snap Camera i stedet for det innebygde, kan du bruke Snapchat-filtre i et hvilket som helst program, som Skype (avbildet). Skjermbilde: Pål Joakim Pollen
VIRTUELT WEBKAMERA: Ved å velge Snap Camera i stedet for det innebygde, kan du bruke Snapchat-filtre i et hvilket som helst program, som Skype (avbildet). Skjermbilde: Pål Joakim Pollen Vis mer

Snap Camera har i tillegg ekstra funksjonalitet for de som bruker Twitch til å kringkaste spillsesjoner. Hvordan det fungerer, finner du en guide til på nettsidene.

Tusenvis av filtre

I selve Snap Camera-programmet kan man leke seg med tusenvis av filtre, eller linser som de kalles i Snapchat-appen – både som er laget av skaperne selv, og brukerskapte varianter. For raskere tilgang til favorittene, er det mulig å stjerne dem du liker best.

Merk for øvrig at bruk av Snap Camera ikke krever at du har en Snapchat-konto, og det er ingen innlogging som kreves for å bruke programmet.

Snap Camera kan lastes ned til PC og Mac fra de offisielle nettsidene.