Info om sted, hvem som liker bilder og kommentarene kommer med.
Info om sted, hvem som liker bilder og kommentarene kommer med.Vis mer

Nå får du Instagram i nettleseren

Uoffisielt, men fungerer veldig bra.

Det bildebaserte sosiale nettverket Instagram vokser enormt for tiden, men har ett lite problem - det er i utgangspunktet låst innenfor iPhone- eller Android-appene. Selv om man kan dele ut bilder til for eksempel Facebook, som igjen kan sees på en vanlig nettleser.

Det har riktignok vært flere tredjepartsløsninger for å se Instagram-bildene på en datamaskin, men ingen av disse har slått ordentlig an, blant annet av kvalitetsårsaker.

Les også: Instagram - og fire andre fine foto-apper

Enkelt og greit

Nå har imidlertid entusiasten Brenden Mulligan satt sammen noe han kaller Webbygram, og det ser skikkelig elegant ut, med full tilgang til alle muligheter Instagram ellers gir.

Et viktig minus kommer du likevel ikke utenom: Det går ikke an å laste opp bilder via nettleseren.

Nå får du Instagram i nettleseren


Du logger deg inn på siden med din Instagram-konto, og får den vanlige nyhetsoversikten over bilder lagt ut av folk du følger. Du kan like og kommentere bilder, og du kan gå inn på enkeltprofilene. Og du kan se gjennom alle dine bilder.

Komfort og funksjon

Designmessig ser siden veldig bra ut, og passer med Instagram-filosofien. Og det er rett og slett noe veldig behagelig med å kunne bla gjennom Instagram-bildene til venner på en ordentlig stor skjerm, i full oppløsning.

Artikkelen fortsetter under annonsen

bloggen sin forklarer Mulligan hele tankegangen bak Webbygram, og selve tjenesten finner du selvsagt her.

Flere ferske datasaker på DinSide.no