Foto: Spotify
Foto: SpotifyVis mer

Nå får alle Spotify gratis

Og reklamefritt til halv pris.

Spotify, gratistjenesten som lar deg lytte fritt til mer enn 8 millioner sanger direkte fra nettet (med reklameavbrudd), har så langt kun vært tilgjengelig for inviterte brukere. Nå lanseres Spotify Open, som gjør Spotify tilgjengelig for alle.

Les også: Apple i ferd med å lage Spotify-konkurrent?

Fire forskjellige abonnement

Spotify Open er også reklamefinansiert, men i motsetning til invitasjonsmodellen er det en lyttegrense på 20 timer i måneden. Så snart denne grensen er nådd, må man vente til neste måned før man får bruke tjenesten igjen.

Samtidig lanseres Spotify Unlimited, som gir samme tilgang som med invitasjon, men uten reklameavbrudd. For dette betaler du 49 kroner måneden.

Les også: Spotify oppgradert med nye funksjoner

Full pakke

Spotify Premium, som har eksistert siden tjenesten ble lansert i 2008, er fortsatt abonnementet som gir deg best funksjonalitet. Med dette abonnementet får du i tillegg til reklamefri avspilling blant annet tilgang fra mobiltelefon og offline spillelister, eksklusivt materiale, samt mulighet for å streame musikken i høyere kvalitet. Prisen for Spotify Premium er fortsatt 99 kroner måneden.

Du finner mer informasjon på Spotify.com.

Les også: Spotify mot Wimp: Hva er best?