Nå blir mini-bærbare billige

NYHET: De veier under to kilo og koster som regel skjorta. Men med Packard Bells EasyNote BU endres dette bildet totalt.

Miniatyrisering er kostbart, og ultraportable PCer er som regel langt dyrere enn større modeller. Den lille størrelsen og lave vekten går dessuten ofte på bekostning av utstyrsnivået, skjerm- og tastaturstørrelsen.

Likevel foretrekker svært mange en ultraportabel til skole og jobb. Den får enkelt plass i veska eller i sekken, og veier knapt mer Tanums store rettskrivningsordbok. Dessverre har utvalget av maskiner til under 10.000 lapper til nå vært svært magert.

Packard Bell lanserer nå en ny serie ultraportable, kalt EasyNote BU. Maskinen veier under to kilo, har en 12,1" skjerm. For øvrig kan den skilte med Centrino Duo-prosessor, Windows Vista Home Premium, integrert webkamera, tre USB 2.0-porter og bluetooth.

Nå blir mini-bærbare billige


Prisene starter på 6.990 kroner og modellen skal allerede være tilgjengelig i enkelte butikker, i følge selskapet. DinSide Data har allerede bestilt et testeksemplar.