Nå blir det lettere å dele godbitene

Nytt på DinSide.

<strong>Enklere å dele:</strong> Hurtigknapper til Google+, Facebook og Twitter.
Enklere å dele: Hurtigknapper til Google+, Facebook og Twitter. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Muligens er DinSide og våre søsterpublikasjoner i Aller Internett først ute blant norske medier med deleknapp for Google+, funksjonen som har fått navnet +1.

I den forbindelse gjør vi det også lettere å dele saker fra nettsidene våre med andre brukere på de to andre store sosiale nettverkene i Norge; Facebook og Twitter.

Google+: Her er vårt førsteinntrykk - og nå kan alle slippe til

Dette trenger ikke mange forklaringene håper vi. I bunnen av artikkelen ligger en stripe med deleknapper, og også en knapp for enkel sending av lenke i epost. Der kan du også se hvor mange som har delt sakene. Twitterstrømmen ser du også i tall. Foreløpig vil du også finne Twitter-innlegg under saken - som Reaksjoner - en del av det nye debattsystemet til DinSide.

Slik kan det se ut om du deler en sak på Google+.
Slik kan det se ut om du deler en sak på Google+. Vis mer


Stikkord-deling med deg selv

Vi har også sneket inn nok en ny funksjon under artiklene. Nederst finner du stikkordfaner med saker som kan ha tema som relaterer til artikkelen du akkurat har lest. Og gjelder dette et område du er interessert i å følge med på, kan du nå bestille varsling om nye saker til din epostadresse. Se bildet nedenfor: Her kan du bestille varsling om nye iPhone-saker eller nye Apple-saker.

image: Nå blir det lettere å dele godbitene


Du kan selvsagt når som helst avbestille varslingen igjen, via lenker som følger hver melding.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!