Mus-revolusjon fra Logitech?

Har du også opplevd at PCmusen har feil farge? At den verken matcher musematten eller dine egne tekstiler? Dette har Logitech gjort noe med.

Løsningen er like enkel som den er genial. Den er derimot ikke helt original. Konseptet er velkjent fra det mest utbredte elektronikkproduktet, mobiltelefonen.

Vi snakker om utbyttbare deksler.

Special Edition

Mus-revolusjon fra Logitech?

Musen bærer det klingende navnet Cordless Mouse Special Edition, og kommer i et begrenset opplag. Dekslene kommer i 4 farger, som er grå, blå, rød og gul. De er enkle å skifte ut, på samme måte som deksler til mobiltelefoner.

Fasongen er symmetrisk og den kan brukes av høyre og venstrehendte, med samme gode passform for begge.

Den har selvsagt scrollehjul for rask manøvrering i websider og dokumenter.
Musen er trådløs, og bruker robust radioteknologi som har en rekkevidde på 2 meter. Den har i utgangspunktet USB, men det følger også med en overgang til PS/2 musport.

Den er kompatibel med både MacOS 8.6 og senere og alle Windows-versjoner etter Win95.

Kule for de renslige

Mus-revolusjon fra Logitech?

I motsetning til vår egen favorittmus fra Logitech er denne utgaven utstyrt med tradisjonell kule og optisk/mekaniske følere. Det fungerer utmerket i et renslig miljø, men for røykere og kaffesølere er det ikke en egnet teknikk.

På et godt underlag og ellers renslige forhold kan en kulemus vare i årevis, med en liten rens med sprit og bomullspinner en gang i blant.

Tilgjengelig nå

Musen er tilgjengelig nå og har en listepris på 399 kroner inkl mva. Logitech selges av alle de store dataforhandlerne og en rekke små.

Mer info om alternativer finner du på Logitechs mus-side