Multifunksjonsskrivere

Hvorfor skal du ha tre forskjellige produkter til utskrift, skanning og kopiering, når en og samme enhet fikser biffen?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: Multifunksjonsskrivere


Blekkskrivermarkedet og skannermarkedet flater ut og går tilbake, mens interessen for enheter som tar seg av både utskrifter, kopiering og innskanning av dokumenter opplever en sterk vekst. Ikke så rart kanskje - produktene har etter hvert blitt kompakte, de er billige, og dessuten begynner også design å spille en rolle også i denne kategorien.

På innsiden sitter gjerne siste generasjons skrivehode, mekanikk og elektronikk som brukes i blekkskrivermodeller fra samme produsent. Det betyr først og fremst kjappe utskrifter, og enkelte modeller er også ganske kjappe på kopiering og innskanning av dokumenter.

5 modeller i TV-test

I samarbeid med TV2 Hjelper deg samlet vi i november 2005 et knippe multifunksjonsskrivere til test fra de store produsentene - samtlige med prislapper på under 3.000 kroner. Målgruppene var primært hjemmebrukere, hjemmekontor og små kontorer med et moderat utskrifts- og kopieringsbehov.

Her er lenken til hver testomtale:

Brother MFC-425CN
Dell Photo 944
Epson Stylus Photo RX520
HP Photosmart 3210
Canon PIXMA MP500

Viktigst for deg?

Noen modeller er optimalisert for fotokopiering, mens andre egner seg best til tekstdokumenter og enkel grafikk. Flere og flere har integrerte minnekortlesere, skjerm og innebygd redigeringsmuligheter for bilder. Vi forteller deg hvilken som passer best til dine behov.

Vi har også kåret en testvinner. Her er Best i test.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!