Multicom 2003-11

Multicom 2003-11

Multicom har for vane å tilby PC-pakker som skiller seg ut fra de andre, og treffer dermed kanskje andre typer kjøpere. Novembertilbudet retter seg først og fremst til deg som ønsker mer enn bare en ny PC.

Publisert

I likhet med de fleste andre PCene i oversikten er prosessoren i Multicoms novembertilbud en Athlon XP2600+ prosessor. Du får også 512 MB minne, stor harddisk og DVD-brenner. Men det som skiller denne PCen fra de andre denne gangen, er at Multicom har knepet litt på de øvrige spesifikasjonene for å gi deg både skriver, webkamera og skanner med i prisen!

Dermed skulle PC-tilbudet egne seg for førstegangskjøpere som ønsker "et komplett kontor" med det samme.

Vi merker oss også at diskettstasjonen er byttet ut til fordel for en leser for de fleste minnekort. Det har vi ikke noen problemer med å akseptere!

Multicom tilbyr gratis support i hele PCens levetid, og lover at kabinett og vifter skal være av den stillegående typen!

En flott PC, og et godt tilbud - men maskinvaren er ikke fullt så fremtidsrettet som på de fleste andre i oversikten, blant annet mangler støtte for SerialATA-harddisker og Firewire. Multicom opplyser ikke om hvilken DVD-brenner de benytter, så den kan vi ikke si mye om utover spesifikasjonene under tekniske data (se under).

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer