MSN Toolbar - nå på norsk

NYHET: Google Desktop-konkurrenten er endelig tilgjengelig i norsk utgave. Vi tar en titt på funksjonaliteten til det praktiske verktøyet!

Publisert
Sist oppdatert
MSN Toolbar - nå på norsk


Desktop-søkeprogrammer er i skuddet for tiden, og MSN Search Toolbar ble før jul lansert som et alternativ til Googles Desktop Search, som raskt og effektivt indekserer filer på din harddisk, og gjør det svært enkelt å finne frem til både e-poster og dokumenter.

Microsofts alternativ har en rekke funksjoner som gjør det til et meget effektivt verktøy - harddisken blir indeksert en gang, og ved senere søking leter programmet lynraskt gjennom indeksen. Videre søker programmet bare gjennom dine egne filer, og sørger for at andre brukerkonti på PCen eller disker på nettverket ikke blir søkt gjennom med mindre det gis tillatelse.

Programmet plasserer seg i oppgavelinjen, og derfra får du full tilgang til søk både lokalt og på Internett. Elementer av programmet integrerer seg også i Internet Explorer og Outlook.

MSN Toolbar - nå på norsk


Desktop Toolbar er også full av øvrig funksjonalitet som pop-up-blokkering, integrasjon med Hotmail-kontoen din og andre Microsoft-programmer. Med andre ord får du her en pakke med funksjoner som mange andre tilbyr fra før, men likevel elegant integrert med andre Windows-produkter, og temmelig raskt.

Og nå er altså Desktop Toolbar klar i norsk utgave, og kan lastes ned fra denne siden. Du kan også lese vår omtale av betaversjonen av programmet her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer