MP3-spiller med telefon!

NYHET: Samsung har en annen tilnærming enn konkurrentene. Dette er nemlig en MP3-spiller med telefonfunksjonalitet.

En av grunnene til at mange fortsatt foretrekker å ha en liten flashbasert MP3-spiller med seg på trening og joggetur, er at telefoner og harddiskspillere som regel blir for store og klumpete. Dette var noe av det Samsung hadde i tankene da de designet X830, som i praksis er en MP3-spiller - med mobiltelefon.


Fullblods

Telefonen har et sammenleggbar design, og kommer i flere forskjellige farger, deriblant oransje som på bildet. Når den er foldet sammen er den en fullblods MP3-spiller med navigasjonshjul. Med et lett trykk åpnes den, og dermed er den blitt til en fullverdig mobiltelefon med blant annet støtte for Bluetooth - og naturligvis innebygd kamera.

Inni sitter 1 GB flashminne, og du overfører raskest ved å koble dingsen til PCen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Spilleren støtter formatene MP3, AAC, AACPlus, e-AACPlus og WMA (inkludert DRM-beskyttede filer).

Telefonen kommer i fargene svart, hvit, oransje og rosa, og måler 84 x 30 x 19,9 mm. Vekten er behagelige 72 gram. Telefonen har en veiledende pris på ca 3.000 kroner, og skal i følge Samsung allerede være på plass i butikkhyllene.

Her finner du DinSides mobiltester