MP3 på Playstation

Kunne du tenke deg muligheten til å spille dine hjemmebrente CDer med MP3-filer på Playstation? Da er det bare å sette seg på ventelisten, for nå lanseres MP3Station!

MP3Station - som også har vært omtalt som MP3SX - lanseres til høsten. Dette er en boks med MP3-dekoder som plugges inn i i/o-porten på Playstation. Dermed kan du spille av CDer med MP3-filer over lydutgangen.

Masse plass

Med MP3Station kan du spille låtene i fri rekkefølge eller la den velge selv med "random play"-funksjonen. På en eneste CD-R er det plass til over 12 timer musikk i MP3-format! Kapasiteten er dermed langt større enn på alle de små bærbare enhetene, og du kan sørge for musikken på de fleste tilstelninger med én eneste CD-plate.

Kamp om brikkene

Det er mange kompakte bokser som spiller MP3 som kommer på markedet i høst. Derfor er det rift om brikkene som tar seg av dekodingen fra MP3-format til et vanlig lydsignal. Fabrikken regner bare med å klare å levere mellom 5 000 og 10 000 enheter i måneden fra september.

Sluttbrukere som er interesserte, kan sende epost til Ultimate Videogame Accessories for å sette seg på ventelisten.

Det er også store muligheter for at MP3Station også kommer til å inneholde visse andre finesser, som i hvert fall brukerne setter pris på…