MP3 på kassett

Kunne du tenke deg en MP3-spiller som både ser annerledes ut, og som i tillegg kan puttes rett inn i kassettspilleren i bilen eller stua? Rome MP3 Player er da kanskje produktet for deg?

Rome MP3 Player er absolutt et morsomt produkt, men samtidig trolig mer nyttig enn de fleste andre MP3-spillere på markedet. Andre MP3-spillere på markedet fungerer stort sett bare som bærbare enheter, og er så små at de får plass selv i skjortelommer. Men for å koble slike spillere til stereoanlegget, trenger du spesielle kabler som de færreste har for hånden. Enda verre er det å koble til bilstereoen.

Rome MP3 Player fungerer også som en frittstående bærbar enhet. Men den er formet som en vanlig musikkassett, og kan settes inn i en vanlig kassettspiller slik at denne blir til en MP3-enhet. Dermed kan du spille musikk fra Internett både på anlegget i bilen og i stua. Og når spilleren i tillegg har oppladbart batteri blir den ekstra brukervennlig – MP3-spillere bruker raskt opp batterier.

Rome MP3 Player leveres med 32 MB minne, noe som er i minste laget for mange ettersom det bare gir en halvtime spilletid. Men kommende versjoner vil ha 64 MB, og det vil være akseptabelt for de fleste brukere.

MP3.com testet nylig denne spilleren i ulike brukssammenhenger og hadde gode erfaringer. Overføring av musikk til spilleren gikk greit, og avspilling i vanlige kassettspillere likeså. Men spilleren mangler kontrollskjerm, og kan derfor være litt vrien å håndtere.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kan importeres til Norge

Rome MP3 Player vil ved import til Norge koste ca. 265 amerikanske dollar (2.240 kroner) pluss norsk mva. ved import. Totalt vil spilleren da koste deg ca. 2.800 kroner, hvis ikke tollmyndighetene finner ut at nettopp denne typen enheter er tollpliktige.

Mer informasjon og bestillingsskjema finner du ved å klikke her.